16 d’abril 2008

16/04/08 Excursió per la Sierra de Satrustegi

16/04/08 Doncs ja feia quasi mes i mig que no anava a la muntanya, i la veritat es que tenia "mono". Aquesta excursió ja la vaig intentar fer fe unes setmanes però la boira m´ho va impedir. Avui, per fi, s´ha pogut fer. Es tractava de fer tres cims, el Gaztelu, el Txurregi i el Satrustegi, anant per les crestes.
L´excursió la he començat des del poble de Urritzola prop d´Irurzun, i es va pujant per un camí ben marcat, que al cap d´una hora aproximadament et porta fins al coll d´Olloriegi.

D´aquest coll, es pujar al Gaztelu a mà esquerra per una acusada pendent, però que en deu minuts s´assoleix cim, que com diu el seu nom en euskera esta coronat per una torre de pedra.


Desprès, es baixar un altre cop al coll, i s´encara la duri sima pujada a la muralla del Txurregi, en uns 40 minuts.


Un cop a dalt sols queda anar carenant, fins arribar al cim. Es un camí molt bonic i divertit, i amb unes vistes espectaculars.


I despres seguint la cresta, s´arriba en quaranta minuts mes al Satrustegi.2 comentaris:

Anònim ha dit...

See Please Here

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.