26 d’octubre 2008

26/10/2008 Barack Obama

26/10/08 No és que sigui partidari dels demòcrates, però molt menys dels republicans.
Espero que Obama sigui el primer president negre d'USA, encara que penso que el fet de que sigui negre és anecdòtic (o hauria de ser-ho). El que és important és que faci fora als republicans del govern, i amb ells un estil de política, que es nociva per a tot el mon.
Si fa vuit anys hagués guanyat l´Al Gore (encara que tampoc m´agrada un pel), segur que el món seria molt millor del llegat que ens deixa en Bush. Ens haguéssim estalviat molta guerra, violència, terrorisme, gana, contaminació... encara que n'haguessim patit igual.
És com canviar pets per merda. Posats a triar em quedo amb els pets demòcrates que si obres la finestra i ventiles una mica encara es pot respirar.

2 comentaris:

alicia ha dit...

Totalment d´acord i és el mateix a tot el mon, inclos el nostre pais, sempre ens toca triar el mal menor.

Anònim ha dit...

En qüestió de política (i sobretot de polítics!), la veritat és que venen ganes d'abandonar. Però l'altre dia vaig legir la frase "o fas política, o te la fan", que encara m'encoratja a participar. No anant a votar, per suposat (és una pèrdua de temps i una manera de legitimar el seu sistema), però si participant en associacions, fent cartes al diari i ocupant cases i fent barricades, si escau. Els que manen son els de sempre: igual en democràcia com en l'Egipte dels faraons i els esclaus, però com menys submissos siguem els pàries més dificil els hi ho posem!