14/11/09 Desprès de
tirar me cinc horetes caminant, hi havien ganes de menjar, i vaig recordar que el Diego (un company que ens vam
conèixer al
Berasategi) tenia un restaurant a Josa del Cadí, i sempre el tenia pendent per anar-hi.
Així que vaig anar fins a Josa, un
poblet molt petit i tranquil. Ca l´Amador esta enmig del poble i a part del restaurant te
també una casa rural en las que el Diego ofereix dues habitacions.
Entrada de Ca l´Amador
En aquesta
terrassa quan fa bon temps l´aprofiten per a donar menjars.
En Diego la veritat es que es va portar molt be i em va oferir una menjada
espectacular, primer amb un saltejat de bolets collits per ell mateix.
Desprès va tocar unes Sardines amb Mel i Mató (estaven tant bones que no em va donar temps a fer la foto) i seguidament un
Carpaccio de Peus de Porc, formatge d´Ossera i gambes saltejades.
Espectacular!!!
I per rematar l´assumpte em va treure Cua de Bou amb Camagrocs,
boníssim.
Tot
això va acabar amb un Iogurt d´Ovella amb melmelada de
Saüc.
Foto amb el
chef, un
tiu collonut. Gracies Diego!!!!
Josa del Cadí.
1 comentari:
nen !! estas fet un arista joder kin bloog mes didactic !!! gracias per la entrada esta milt bé!!!
ami me izo mucha ilusion ke vinieras a verme la verdad eke otra vez te viens aki unos dias y reimos un rato y recordamos historia pasadas!!!
una abrçada
salut y musica
Publica un comentari a l'entrada