03 de desembre 2011

03/12/2011 Juego de Tronos.Canción de Hielo y Fuego / I

03/12/11 Fa uns mesos em va enganxar molt la serie Juego de Tronos que van fer al Canal+, i gracies a la serie vaig decidir comprar-me el llibre, i la veritat, desprès de llegir-lo, no he trigat un dia en comprar-me la segona part, es adictiu!!

Juego de Tronos es el primer llibre de la saga Canción de Hielo y Fuego escrita pèl George R.R. Martin, una saga que encara no esta acabada encara. Es tracta d´una historia de fantasia épica, on l´autor ha creat un mòn ampli i profond amb una riquesa de descripcions i personatges increible. La trama sempre va a més, no para de sorprendre, i no pots deixar de llegir-ho.

En aquest primer llibre en Martin parteix d´un mòn on les traicions i les intrigues estan a l´ordre del dia. Eddar Stark, señor d´Invernalia, tindra que viatjar amb part de la seva familia per que a sigut designat "mà" del seu amic i actual rei, Robert Baratheon.
Les estacions que duren molts anys en els Set Regnes i, que actualment esta passant un llarg estiu, estan a punt de cambiar. I mentre l´hivern s´apropa, "los Otros", a l´altre costat del mur de gel, estan retornant despres de molts anys sense tenir noticies d´ells.
Tot esta cambiant, i les trames es succeeixen vertiginosament...