05 d’abril 2012

05/04/2012 Pedraforca, fa 25 anys...

05/04/12 En aquests dies es compleixen 25 anys de la meva primera gran muntanya, el Pedraforca, muntanya mítica, màgica de Catalunya. Que millor que recordar-ho amb les poques fotos que conservo, records imborrables.Aquesta excursió la vaig fer amb els meus germans, pare i en Canet, el nostre estimat gos, que tambè va fer cim.


Primers trams pel bosc.Encara quedava una mica de neu.


Vista espectacular de la vall i la pedrera, i el Benji en primer terme.Pujant cap al coll del Verdet.Al resguard del vent en el coll.Les ultimes trepades, el Canet anava ben comode.


Ja queda poc, Marta.Primer dosmil!!!!
2 comentaris:

Maurici ha dit...

Ja saps que no sóc gaire de pujar muntanyes, però aquesta sí que la tinc clavada. Dos cops m'he quedat a les portes de la grimpada final: el primer cop feia massa vent i ton pare i el meu van dir que res, que cap avall (ho recordes?); el segon cop anava amb una gent massa gandula i se'ns va fer tard, per la qual cosa els monitors van dir que també que cap avall... En fi, potser algun dia m'animo i la pujo!

M'ha agradat molt veure aquestes fotos. Au, salut!

Anònim ha dit...

Costa de creure que hagin passat 25 anys!. La vida és curta (per sort pot ser ample). Els bons records queden i els magnífics paisatges també!