24 d’abril 2010

17/04/2010 Cabárceno, ideal per als nens

17/04/10 El passat fi de setmana aprofitant que tenia una setmana de vacances vam decidir anar amb la Maia a visitar un lloc on segur que gaudiria moltissim, el Parc de Cabárceno.

El Parc de Cabárceno es troba situat a la provincia de Cantàbria, a nomès 17 quilòmetres de Santander. No es un zoo, ni tampoc un parc natural. És un espai naturalitzat per la mà de l´home a partir de la bellesa primitiva del seu paisatge kàrstic sobre les 750 hectàrees d´una antiga explotació minera a cel obert de l´epoca dels romans.
Compta amb un centenar d´espècies animals que representen els cinc continents i es troben en semillibertat. En els 20 km de recorregut, es poden descobrir congostos, llacs i grans formes rocoses.
Tambè disposa d´una aula mediambiental on es desenvolupen programes didactics per a nens i escoles.

Vam dormir a la Posada Cabàrceno, just davant del parc.


Desde la finestra hi han unes bones vistes.


Com la zona dels elefants.

Hi han 12 elefants, dels quals 8 han nascut al parc.

Hipopota nan

Girafes


Rinoceront

Pantera negra

Anècs

Walabies

Cebres

Mones papiones

Tigres

Osos

Cabretes


3 comentaris:

xabierandueza-berriozar ha dit...

Aupa Mateu.Un bonito lugar Cabarceno.Yo lo estuve visitando hace unos años.Me supongo que tu hija habrá disfrutado mucho del lugar,a mí me gustó mucho el espectaculo de las aves con el Aguila y otros.Que sigas disfrutando.Un saludo

JOAN GONZÁLEZ_MIRATGES ha dit...

UNA BONA SORTIDA PER LA CANALLA...

SALUT
JOAN

Anònim ha dit...

Ei germanet!!

Ja li pots dir a la teva mare que estàs inclòs dins dels meus "favoritos". Ja saps que d'aquí a poc és el meu aniversari, així que un regalet tipo "fin de setmana a Cabarceno" no estaria malament...

marta