18 d’agost 2008

18/08/2008 Records de l´escoltisme

18/08/08 Fa uns dies, "cotillejant" altres blogs, vaig trobar el d´una antiga companya de l´agrupament escolta Pegaso, d´això ja fa ben be uns 22 anys (com passa el temps...).
I de cop i volta em van venir a la memòria molts records, i quasi tots molt bons. Del Cau, que es com anomenàvem a l´agrupament vaig treure la meva afició per la muntanya i la naturalesa, i crec que també vaig aprendre uns valors que m´han ajudat al llarg de la vida. També van potenciar el meu sentit de catalanitat, i d´estimar les tradicions nostres.

Però, sobretot, del cau vaig conèixer a un grup de nens, com jo, que al llarg del temps, s´han convertit en grans amics, i que crec que conservaré tota la vida.


1 comentari:

Magallanes ha dit...

Jo també vaig ser d'aquell agrupament. Tinc molts bons records de Tete i la Rosa. En Balú hi era als estols, pero malauradament alguna cosa hi va passar que va tindre que marxar. He cercat al Facebook pero no he trovat el nostre agrupament. Segurament ens coneixem i podriem obrir un grup al que si hi afegiran mes gent... no ho se. Si vols, contacta amb mi a la següent adreça: gorrion71@gmail.com Salut.