14 de setembre 2008

14/09/2008 Regatas de la Concha

14/09/2008 Els primers dos diumenges de setembre es celebra a Donosti un dels espectacles esportius mes bonics que conec jo, les regatas de la Concha. Es la carrera de traineras mes important de l´any, i participen basicament traineres de Euskadi, Cantàbria i Galícia.

Fins fa poc temps els dominadors absoluts eren els bascos, però en els últims deu anys han predominat les traineres cantabres, i entre la de Castro i la de Astillero s´han repartit la majoria dels triomfs.


Avui s´ha disputat la final, on Castro sortia amb una diferencia de divuit segons respecte a la segona, i era impensable que perdes la Bandera.


Al final nomes a perdut vuit segons i s´ha imposat fàcilment, causant la alegria dels mils de cantabres que s´havien desplaçat en massa.


En aquestes dues fotos s´aprecia la bellesa d´aquest esport, els de color verd son els de Hondarribia, i els vermells els campions de Castro.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt xulo el reportatge, justament acabava de penjar un post al meu bloc que parlava també de les regates, encara que de forma indirecta.