15 de febrer 2013

15/02/2013 Novetat literaria: 18 contes

15/02/13 Em faig ressò d´una molt bona iniciativa d´un jove escriptor, que val molt la pena.
Diu en Maurici Capdet:

Ara que falten poc més de dos mesos per Sant Jordi i que les editorials encara no han presentat les seves novetats, el responsable d’aquest blog aprofita el moment i en presenta una: 18 contes. Es tracta d’un recull dels contes que m’han premiat i/o publicat des del 2005 fins a dia d’avui. El títol del recull és un petit i modest homenatge als Nou contes de J.D. Salinger, sabent, com no podria ser d’una altra manera, que un servidor està a anys llum del creador de Holden Caulfield, encara que dupliqui el número de relats.


Qui avisa no és traïdor: no busqueu a les prestatgeries, perquè aquest recull no el podreu comprar a cap llibreria. Tampoc el trobareu en paper (si alguna editorial s’anima en aquest projecte, jo encantat de la vida!). Es ven només en format digital i, alhora, també artesanal. Així que si algú compra el llibre i hi troba alguna errada, que m’ho comuniqui per correu electrònic (mauricicm@gmail.com) o mitjançant un comentari a aquest post i miraré d’esmenar-lo. El recull està disponible en els següents formats electrònics: EPUB, MOBI, AZW, LIT, LRF i FB2, si bé us recomano que el demaneu en qualsevol dels tres primers formats, que estan més ben maquetats. I si no el podeu comprar, cap problema; podeu llegir tots els contes en aquest mateix blog (aquí al costat, a la dreta, hi ha els enllaços directes als contes premiats i publicats).

I el preu? El preu el poseu vosaltres. Què us sembla? Però, que quedi clar: a mi no me’l digueu perquè no el vull saber. Aquells que vulguin el llibre només cal que facin un donatiu (el que bonament es pugui) a una ONG; si no sabeu amb quina organització col·laborar, aquí teniu un enllaç que us pot orientar. Un cop fet el donatiu, només cal que m’aviseu, sigui amb un comentari a aquest post o, si preferiu la discreció, per mitjà d’un correu electrònic, especificant sobretot el format d’arxiu. Acte seguit, jo us enviaré el recull de contes tan aviat com pugui.

Què me’n dieu? Us animeu a convertir 18 contes en un supervendes? Serà un best-seller? Somiar encara és gratuït...

2 comentaris:

Maurici ha dit...

Moltes gràcies per la difusió, cosinot!

Deixo aquí un enllaç a l'entrada del blog per si algú vol demanar el llibre.

Siau!

Unknown ha dit...

El que faci falta, mestre!!!