03 de maig 2009

04/05/2009 Visca el barça!!!!!!!

02/05/09 Fa temps que vaig deixar de ser un fanàtic del futbol i del Barça concretament, encara que mai l´he deixat de seguir, ja que quan s´ha mamat Barça des de petitó, es impossible ignorar-ho. Doncs be, ahir el Barça hem va donar una alegria (les ultimes setmanes han sigut bastant ploff), ja que vam apallissar als merengues, en un partit històric, on els madriles no van poder poder objectar res, només la superioritat del Barça.
Ja que a part de la victòria, tenim la lliga al sac, segur que guanyem al Athletic a la final de la Copa del Rei, i aquest dimecres ens juguem a Anglaterra el bitllet cap a la final de la Champions.
A vegades es diu (amb molta raó) que dintre del món del futbol s´hi amaguen les frustracions de la gent i s´amparen alguns incultes, violents, però s´ha de reconèixer que també aporta molts moments gratificants que et fan oblidar de lo dolent.





4 comentaris:

jefoce ha dit...

Ahí, ahí Ignasi, ¡¡visca el Barça!! Yo soy culé desde pequeño, crecí con Johan Cruyff y su Dream Team, y lo de ayer fue tremendo. Apoteósico. Un abrazo.

Hernan ha dit...

L'opi del poble, en diuen...

Unknown ha dit...

Bien Mikel, siendo de Donosti y del Barça, bien...
Aunque tambien de la Real? a pesar de todo...

Unknown ha dit...

Hernan, un es debil, i les drogues son molt llamineres...