06 de setembre 2009

06/09/2009 Melmelada de mora casolana

06/09/09 Últimament a casa hem agafat afició a collir mores, gracies a que vivim al costat del bosc, en tenim moltes per a collir. I un cop a la cistella les convertim en melmelada que crec que ens surt força bona.
Ara tot seguit faig un relat pas a pas de la collita fins a convertir-se en melmelada.

Primer amb la inestimable ajuda de la Maia es recullen les mores.

També ajuden l´Ibon i la Nerea

En plena acció

Un cop a casa, admirem i pesem les mores

Tot seguit es posen en una caçola les mores i el seu equivalent amb sucre

Es cou a foc lent

I un cop colat, ho disposem en pots de vidre.






4 comentaris:

Hernan ha dit...

Ei, un post culinari!! Genial! Estem esperant el pot que ens has promés!!

Maurici ha dit...

A mi no me n'has promès cap, però m'apunto també a que me'n facis arribar un! Salut!

Mateu ha dit...

Fet, tu Hernan, t´hauria d´arribar el dimecres, i pel cosinot, enviem la teva direccio per email i t´en envio.

Anònim ha dit...

Unes preguntes sobre la melmelada: quant de temps s'ha de coure? i quan de temps ha d'estar en el pot de vidre fins que es pugui menjar? En el pot de vidre, fins a quan es conserva? moltes gràcies!